mozilla

10 motive să treci la ultima versiune de Firefox

Articol scris de
Cristina Bratu

Când apare o versiune nouă de Firefox, unii utilizatori se grăbesc să o descarce pentru a se asigura că au ultima și cea mai grozavă versiune! Doresc să profite de funcțiile avansate, problemele de securitate soluționate, viteza uimitoare, personalizarea… ei bine, ați prins ideea.

Totuși, pentru unii, să facă actualizarea necesită ceva mai mult timp de gândire și unele aspecte de luat în considerare. Înțelegem în totalitate acest lucru. Hei, schimbarea este grea! Dar uneori, schimbarea este benefică, atâta timp cât deții toate informațiile.

Așadar, v-am pregătit o listă care vizează cele mai des întâlnite motive de îngrijorare primite de la utilizatorii noștri și care vă explică de ce ar trebui să actualizați Firefox la cea mai recentă versiune.

10 motive pentru care să actualizați Firefox la ultima versiune

1. Este gratuit! Multe persoane sunt preocupate de costul actualizării. Scăpați de această grijă. Nu percepem costuri de vânzare pentru Firefox. Nici acum! Nici în viitor! Cele mai bune lucruri în viață sunt gratuite!

2. Este mai ușor decât ați crede.  O mulțime de oameni nu doresc să își actualizeze navigatorul deoarece consideră că nu sunt destul de pregătiți în domeniul tehnologic sau că ar putea să strice calculatorul făcând ceva greșit. Unii pur și simplu nu
știu cum s-o facă. Permiteți-ne să vă arătăm cât e de ușor! Durează doar 2 minute.

•    Vizitează http://mozilla.org/firefox/speed/
•    Dacă aveți ultima versiune, vitezometrul vă va arăta cât de rapid vă este navigatorul
•    Dacă nu, descărcați gratuit ultima versiune (descărcați doar de pe un unul din saiturile Mozilla pentru a evita eventualele probleme)
•    Jucați-vă 2 minute pe internet în timp ce se încarcă Firefox.

3. Este rapid.  Viteza de navigare este foarte importantă pentru noi toți. De aceea, cu fiecare actualizare, facem Firefox din ce în ce mai rapid. Mai iute ca glonțul! Cât de rapid, mai exact? Ultima versiune este de până la 7 ORI mai rapidă decât Firefox 3.6. S-ar vedea diferența pe un vitezometru! Cât de rapid este Firefox-ul tău?

4. Este mai stabil.  Când navigatorul vostru nu se comportă așa cum v-ați dori, vă încetinește. Este frustrant. Deveniți morocănoși. Nu vrem ca utilizatorii noștri să fie morocănoși, îi vrem fericiți! De aceea continuăm să facem Firefox din ce în ce mai stabil. Versiunile mai vechi ale Firefox se blochează mai des. Actualizarea este soluția!

5. Este mai sigur!  Actualizările nu vizează doar funcționalitățile! Pe zi ce trece, impostorii online devin mai deștepți și mai profesioniști în a se infiltra în calculatorul vostru pentru a vă accesa informațiile personale. Firefox este o excelentă cale de apărare – și cu fiecare actualizare, includem cele mai recente funcționalități ce țin de securitate pentru a vă proteja cât mai mult cu putință.

6. Vă puteți păstra toate semnele de carte!  Firefox creează automat copii de siguranță ale semnelor de carte și salvează ultimele 10 copii de siguranță. Aveți spatele asigurat – și copiile de siguranță!

7. Mai puțină memorie consumată!  Ultima versiune de Firefox include îmbunătățiri în ceea ce privește memoria utilizată – folosește cu până la 50% mai puțină memorie. Asta înseamnă că Firefox și saiturile pe care le folosiți vor fi mai vioaie, mai receptive, iar probabilitatea ca Firefox să se închidă din cauza consumului de memorie va scădea. Veți vedea aceste îmbunătățiri mai ales dacă țineți Firefox deschis foarte mult timp, dacă aveți deschise multe file în același timp sau utilizați Firefox pe Windows.

8. Este ușor să căutați ceva cu Firefox. O mulțime de persoane ne-au spus că nu-și actualizează Firefox pentru că în noua versiune nu își mai pot folosi Bara de instrumente Google. Dacă Google a întrerupt suportul pentru bara de instrumente, noi nu te lăsăm în bătaia vântului. Există și alte opțiuni, cum ar fi suplimentul GoogleBar; în plus, multe dintre funcțiile din bara originală de instrumente au fost integrate direct navigatorului. Am integrat și opțiuni la motoarele de căutare precum Google, Bing, Twitter, Amazon, Ebay și Yahoo! Plus, așa că vă puteți personaliza oricând preferințele de căutare.

9. Te vei alătura celor 100 de milioane de oameni care folosesc cea mai modernă versiune de Firefox.  Au făcut deja actualizarea și se bucură de lucrurile extraordinare pe care le oferă ultima versiune de Firefox. Deci fă-o și tu!

10. Și cel mai bun motiv este că….. vei sprijini misiunea Mozilla.  Suntem diferiți prin concepție. Ca și organizație nonprofit, suntem liberi să inovăm pentru tine, fără nicio presiune ca să facem compromisuri. Veți iubi diferența! Descărcare fericită!

Articol preluat de pe blogul Mozilla.

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri