mozilla

5 jocuri pentru Firefox OS – partea I

Articol scris de
Andreea Popescu

Într-un articol anterior v-am povestit despre aplicațiile nu foarte cunoscute, dar must-have, pentru telefoanele cu Firefox OS. În articolul de astăzi, vă voi descrie pe scurt 5 jocuri pe care le recomand oricărui utilizator de Firefox OS, care, în drum spre serviciu sau școală sau chiar în timpul liber, dorește să se mai și destindă. Așadar, faceți cunoștință cu:

1. Rail Rush – un joc care vă va pune la încercare dexteritatea. În cadrul acestuia va trebui să controlați mașinile, astfel încât să nu cauzați accidente.

2. Fisherman Fred – vă place să pescuiți? Dacă da, atunci, acest joc vă va motiva să treceți cu brio peste toate provocările fiecărui nivel în parte.

3. CutTheRope – „A sosit un pachet misterios… iar mica creatură din interiorul acestuia are o singură cerere: bomboane”. Rezolvă fiecare nivel colectând bomboane și hrănind mica creatură pentru a putea trece la un nivel superior și pentru a vă putea delecta cu noi provocări.

4. Age of Barbarians – un joc de strategie, prin care va trebui să vă apărați terenurile de hoardele barbare care vă atacă.

5. Spooky Cats – pisici, zombie, șoareci-mumie și 19 nivele, cam aceste lucruri de așteaptă de la acest joc. Chiar dacă pare simplu la prima vedere, nu este chiar așa.

 

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri