mozilla

8 ani de Mozilla Firefox !

Articol scris de
Ursan Marius Bogdan

Data de 9 noiembrie 2004 marca lansarea primei versiuni a navigatorului Mozilla Firefox, un produs liber și motorizat de puterea unei comunități deschise către nou, care a ales să pună Internetul și liberul acces la acesta mai presus de profit. După 8 minunați ani, Organizația Mozilla și comunitatea creată în jurul valorilor sale, au reușit să ne ofere un navigator de Internet mai rapid, mai sigur, mai ușor de folosit și de personalizat. În paralel cu aceste realizări, progresul tehnologic a creat condițiile necesare pentru apariția versiunii de Firefox pentru dispozitivele mobile care rulează Android, astfel încât și utilizatorii acestui sistem de operare să se bucure de acest navigator de Internet.

Chiar dacă efortul depus este mare și mediul virtual este în continuă schimbare, atât Organizația Mozilla cât și Mozilla România în plan regional, vor continua misiunea începută cu succes în 2004, astfel încât milioanele de utilizatori ai navigatorului Mozilla Firefox să se bucure în continuare de libertatea și interoperabilitatea oferită de existența Internetului.

La mulți ani Firefox !

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

  1. Tiberiu C. Turbureanu

    Fundația Ceata a organizat o petrecere de aniversare pentru Firefox în capitala României.

    http://firefox8ani.ceata.org/

    http://albume.ceata.org/index.php?/category/25

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri