mozilla

A început ediția de vară a Mozilla Labs Design Challenge

Articol scris de
Malea Raul Nicolae

mozilla labs design challenge

Ce este Mozilla Labs Design Challenge?

Mozilla Labs Design Challenge este o serie de evenimente menite să încurajeze inovația și experimentarea în domeniul interfețelor utilizator pentru Web. Obiectivul este de a stârni idei, a înlesni discuțiile și a inspira viitoarele direcții în ceea ce privește interfața cu utilizatorul pentru Firefox, Mozilla și Web-ul Deschis (Open Web) ca un tot unitar. Această ediție, are ca temă principală „Reinventarea filelor – cum putem crea, naviga și gestiona mai multe saituri într-un singur program.”

Pentru participarea la program, va trebui să folosești limba engleză, provocarea fiind una internațională. Însă dacă ai întrebări și crezi că te putem ajuta mai bine noi în limba română, scrie-ne.

Cum începi

1) Afli mai multe informații

Mai jos, o să enumerăm câteva surse cu informații despre Mozilla Labs Design Challenge, care te pot ajuta:

2) Contribui cu întrebări sau idei

Dacă ai întrebări sau idei, poți intra pe forumul Design Challenge. Dacă vrei să participi, poți găsi mai multe informații aici .

Date importante

  • 21 Iunie – data limită pentru trimiterea ideilor (mock-upuri și video);
  • 8 Iulie – desemnarea „Best in Class”;

Sperăm ca la această ediție să avem cât mai mulți participanți din România. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau lămuriri.

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri