mozilla

Nu mai dorești să faci actualizările la Firefox manual?

Articol scris de
Cristian Silaghi

Una din funcțiile noastre preferate recent adăugate la Firefox este actualizarea silențioasă. Mozilla a ascultat opiniile fanilor și a făcut din aceasta o prioritate pentru voi.

De aceea, dacă folosești Firefox 16 sau o versiune mai nouă, nu vei mai avea nevoie niciodată să cauți din nou după actualizări în mod manual! Iar acum, când Firefox lansează o funcție nouă nemaipomenită nu mai e nevoie să ridici vreun deget. Mozilla va porni automat actualizările cu precizia unui ceasornic.

Bineînțeles, dacă dorești să ridici vreun deget, poți să o faci. Firefox dorește întotdeauna să ofere controlul asupra experienței tale pe internet. Dacă știi că va apărea o versiune nouă și dorești să fii printre primii care obțin actualizarea, poți să o faci. Aici găsești instrucțiuni în legătură cu modul de actualizare manuală pentru Firefox, de configurare a setărilor de actualizare și mai multe.

Ideea este să folosești o versiune mai recentă de Firefox. Orice versiune de Firefox mai veche decât versiunea 16 nu beneficiază de această funcție nouă. Așadar, dacă nu ești sigur ce versiune folosești, apasă pe legătura de mai sus pentru a vedea modul de verificare al versiunii.

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri