mozilla

Acum e momentul! Donează pentru Mozilla!

Articol scris de
Ioana Chiorean

Acesta e momentul din an în care vă rugăm să ajutați Mozilla să protejeze o resursă publică prețioasă — webul liber.

Depinde de noi. Începând cu prietenii și familia, dorim ca mai mulți oameni să preia controlul asupra vieților lor online. Dorim ca toată lumea să știe cum să fie și să se simtă în siguranță online, și chiar să construiască ceva ce poate adăuga la natura deschisă a webului. La urma urmei, așa am construit Firefox. Doar așa putem păstra webul puternic.

 

Screenshot 2015-12-23 22.56.45

 

Mozilla are planuri mari de a crește această mișcare, dar nu o putem face fără dumneavoastră. De aceea avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Dacă nu ați mai donat la Mozilla, acum este momentul. Campania noastră de strângere de fonduri la sfârșit de an ne alimentează planurile de a proteja webul de care noi toți depindem. Clic aici chiar acum pentru a face o donație securizată online înainte de 31 decembrie.

Ne aflăm într-un moment istoric pentru web. Informatorii de interes public ca Edward Snowden, breșele de securitate ale marilor magazine și operatorilor de credit și supraextinderea supravegherii ne-au conștientizat mai mult. Oamenii caută răspunsuri și Mozilla poate fi de ajutor.

Avem planuri mari. Dorim să mobilizăm oamenii din mai multe țări să se implice și să ne ajute să luăm atitudine atunci când webul deschis este în pericol. Acesta este modul prin care vom păstra natura deschisă a internetului pentru generațiile ce vor veni.

Orice donație contează, indiferent de mărime. Clic aici acum pentru a dona pentru campania de sfârșit de an a Mozillei. Termenul limită este 31 decembrie.

Avântul este de partea noastră. Creștem cea mai mare mișcare din lume pentru a proteja webul deschis, iar aceasta este un lucru bun, deoarece amenințările asupra webului cresc și ele. De aceea avem nevoie ca mai mulți oameni să ni se alăture.

Sprijinul dumneavoastră ajută Mozilla să schimbe lumea în mai bine prin garanția că oricine poate participa într-un web care este deschis și liber.

Mulțumim pentru tot ce faceți pentru Mozilla,

Andrea

Andrea Wood
Director, Pledoarii digitale + strângere de fonduri

P.S. Nu uita: termenul limită pentru donare este 31 decembrie. — apreciem orice donație. (Apropo, dacă donați acum, nu veți mai primi niciun mesaj pentru strângere de fonduri în acest an. Nu mai stați pe gânduri!

P.S. 2: Textul a fost adaptat în limba română de către Jobava și Cristi Silaghi.

 

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri