mozilla

Concurs de extensii Firefox

Articol scris de
Malea Raul Nicolae

Ceata, o comunitate românească de utilizatori și dezvoltatori de programe libere, și Mozilla Europe organizează un concurs de dezvoltare de extensii Firefox.

mascota concurs ceataCăutăm dezvoltatori interesați să participe la concurs, dar și mentori dispuși să ofere asistență tehnică participanților.

Dacă ești interesat să participi la concurs, vizitează http://concurs-de-extensii.ceata.org și ia contact cu noi pe lista de discuții dedicată: http://liste.ceata.org/listinfo/concurs-de-extensii.

Chiar dacă nu sunteți dezvoltatori poate aveți vreo idee de noi suplimente sau doriți să învățați cum să le creați. Dacă ești interesat să devii mentor, scrie-ne la concurs-de-extensii@ceata.org.

Mentorii nu ar trebui să fie nevoiți să aloce mai mult de 30-40 de minute pe săptămână. Facem observația că pentru a deveni mentor, trebuie să fiți un dezvoltator experimentat de extensii sau să aveți cunoștințe avansate despre componentele interne ale navigatorului Mozilla Firefox.

Ajută-ne să îmbunătățim experiența utilizatorilor Firefox!

Concurs extensii Firefox

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

  1. Cristian Silaghi

    Cine a desenat acest „afiș” a făcut o treabă foarte bună. Îmi place ideea voastră. Felicitări!

  2. Tiberiu C. Turbureanu

    Autorul este Irina Gorea. 🙂 Mâine au loc demonstrațiile și premierea extensiilor.

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri