mozilla

Membri

Pagina se află în construcție!
Contribuitori

Cosmin Tanczel

Administrator

Iubesc tasta Enter.

Cristian Silaghi

Localizare și redactor pe mozilla.ro

Membru voluntar al Fundației Ceata. Elev încă la liceu, împătimit al programelor libere și deschise. Realizez traduceri voluntare și promovez folosirea diacriticelor. Sunt un mare pasionat de tot ce ține de IT și alte dispozitive „inteligente”. Membru al comunității Mozilla din 2011.

Raul Malea

Localizare

Promotor al Open Source, Linux și al comunităților FLOSS. Membru al comunității Mozilla din septembrie 2010. Entuziast IT, îmi place webdesignul și tot ceea ce ține de websiteuri și rețele. Lucrez în Joomla, WordPress și phpbb3. Interesat de literatură, filmele SF, călătorii. Blogger și consilier juridic.

Valentin Gosu

Evanghelism

Vechi fan al navigatorului Mozilla Firefox. A susținut și promovat tehnologiile Mozilla prin organizarea de petreceri aniversare, dezvoltarea de extensii și încurajarea dezvoltatorilor români de extensii pentru Firefox. Student al Universității Politehnice București, Facultatea de Calculatoare.

Dumitru Gherman

IT ops

Sunt angajat Mozilla și fac parte din departamentul Operațiuni IT, cu biroul la sediul din Mountain View, California. Pasionat de Linux, munca mea a fost în general axată pe implementarea și optimizarea serverelor web. Iubesc natura și serialul „The Simpsons”.

Ioana Chiorean

Quality Assurance

Sunt membră a comunității Mozilla din noiembrie 2009. Am început ca voluntar în aprobarea personas-urilor și am continuat cu asigurarea calității atât pe Firefox Desktop, cât și versiunea pentru telefon Fennec. Momentan, sunt inginer în asigurarea calității software pentru Fennec, Services și SUMO Mobile. Sunt interesată de tot ce are legătură cu designul și munca de voluntar. Îmi place să călătoresc și să descopăr/învăț despre lucruri noi.

Sursa: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=652094

Partajează această pagină

Momentan nu sunt comentarii

Comentariile sunt închise.

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri