mozilla

Presa

Așa cum bine se știe era digitală a revoluționat felul în care comunicăm și interacționam cu cei din jurul nostru. Chiar dacă poșta electronică sau edițiile online ale ziarelor au ajuns să capete ai multă popularitate decât rudele sale „analogice”, noi Comunitatea Mozilla România credem că promovarea tehnologiilor libere trebuie să fie realizată indiferent de canal și de felul cum acesta propagă mesajul.

Încercăm să vă prezentăm și informații despre articolele din ziarele locale, regionale și naționale care au ales să promoveze tehnologiile Mozilla și/sau Comunitatea Mozilla România. Scopul pentru care comunitatea dorește să intre în contact cu ziarele scrise este acela de a oferi acces la informație și acelor persoane care din diferite motive fie nu au acces la internet, fie au un acces limitat la acesta.

Pentru solicitări de interviuri sau alte cereri privind mass-media vă rugăm să ne contactați folosind modalitățile din cadrul paginii de contact.

Comunicatele de presă oficiale ale Mozilla le găsiți aici (în limba engleză).

„Când sunt bine alese, cuvintele au o putere atât de mare în ele, încât o descriere iți trezește adesea imagini mai însuflețite decât însăși vederea lucrului zugrăvit.”
Joseph Addison

Partajează această pagină

Momentan nu sunt comentarii

Comentariile sunt închise.

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri