mozilla

Evenimentele lunii septembrie

Articol scris de
Andreea Popescu

Ca în fiecare lună, reprezentanții Mozilla din România sunt puși pe treabă, astfel încât în săptămânile care urmează îi veți putea găsi în următoarele locații organizând diferite evenimente:

1. În data de18 septembrie 2013, Andreea Popescu va organiza în cadrul liceului Tehnologic din localitatea Dorna Candrenilor (jud. Suceava) un eveniment (Mozilla at highschool: Mozilla presentation) dedicat elevilor din clasele a XI-a și a XII-a. În cadrul acestuia vor fi prezentate produsele Mozilla, dar și o parte dintre uneltele care se regăsesc în navigatorul Firefox.

2. Pe 21 septembrie 2013, la Cluj, Ioana Chiorean organizează evenimentul Software Freedom Day 2013. Acest eveniment este sărbătorit la nivel mondial. Scopul organizarilor este de a prezenta participanților care sunt beneficiile utilizării software-ului liber și open source în mai toate ariile de activitate.

3. În data de 25 septembrie 2013, Andreea Popescu va organiza în cadrul liceului Ion Luca din Vatra Dornei (jud. Suceava) un eveniment (Mozilla at highschool: Firefox OS presentation) dedicat elevilor informaticieni. În cadrul acestuia vor fi prezentate produsele Mozilla, dar și telefoanele de la Geeksphone care rulează pe sistemul de operare Firefox OS. Tototdată, va avea loc și un mic tutorial despre cum poate fi realizată o aplicație pentru Firefox OS.

Totodată, dacă sunteți din București pregătiți-vă pentru evenimentul IMW (Internet & Mobile World) care va avea loc pe 9 și 10 octombrie 2013 la Romexpo. În cadrul acestuia, Mozilla va fi reprezentată de evanghelistul Christian Heilmann, dar și de Ioana Chiorean.

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri