mozilla

Extensia „Add-on Compatibility Reporter” ajunge la versiunea 0.9.5 și e disponibilă spre testare

Articol scris de
vlad.maniac

De-a lungul multor versiuni de Firefox, comunitatea a ajutat Mozilla asigurându-se că extensiile noastre funcționează corespunzător și sunt compatibile cu versiunile beta sau alpha ale navigatorului nostru preferat. „Add-on Compatibility Reporter” sau ACR a fost și este în mare parte mediul de comunicare folosit.

De când cu acest ciclu de lansare rapid adoptat pentru produsul Firefox, problema compatibilității extensiilor a devenit tot mai îngrijorătoare printre noi, utilizatorii entuziaști. Acum putem ajuta dezvoltatorii ACR pentru a asigura calitatea acestei unelte, făcând astfel un pas important spre o bună accesibilitate a extensiilor oferite de comunitatea Mozilla.

Noua versiune ACR 0.9.5 este disponibilă pentru teste și ne trage cu ochiul tuturor, aceasta fiind compatibilă cu toate versiunile actuale de Firefox, aducând multe îmbunătățiri atât pe parte de funcționalitate, cât și pe parte de l10n (localizări).

Cum putem ajuta? Nimic mai ușor:

  1. Descarcă ACR 0.9.5 de aici
  2. Instalează extensia în versiunea ta de Firefox
  3. Familiarizeză-te cu extensia accesând această legătură
  4. Testează!
  5. Asigură calitatea produsului raportând probleme în trackerul Bugzilla pentru produsul „addons.mozilla.org”, componenta „Compatibility Tools”. Raportează problema acum

Feedbackul nostru e cel care contează!

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri