mozilla

Firefox 18 MozCoffee în Hunedoara

Articol scris de
Malea Raul Nicolae

Sâmbătă, 26 ianuarie 2013 de la ora 19.00, cu ocazia lansării versiunii 18 a navigatorului liber Firefox se organizează de către Ceata și openSUSE România prima întâlnire oficială din Hunedoara în formatul MozCoffee (la o cafea cu Mozilla). Toți cei pasionați de proiectul Mozilla sau dornici de a se implica sunt invitați să participe.mozcoffee

În cadrul evenimentului se va discuta despre implicarea în comunitatea Mozilla, moduri de a promova proiectele dezvoltate de Mozilla, cât și despre planificarea de evenimente viitoare.

Cei interesați de eveniment pot găsi temele de discuție și alte informații utile pe pagina oficială a întâlnirii. Aveți la dispoziție și un formular de înregistrare pentru acest eveniment.

Evenimentul va avea loc la Pizzeria Roma de pe strada George Enescu, nr. 4. Locația pe hartă se găsește tot pe pagina evenimentului.

Vă așteptăm cu drag!

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri