mozilla

Firefox aniversează 5 ani!

Articol scris de
Alexandru Szasz

Și cu ocazia asta, te invităm să petrecem în București!

Prezentările încep la 14 în cadrul Universității Politehnica din București (vezi harta), sala EG 301. Continuăm cu petrecerea de la 16:30 în Cafe Bordo, la etajul 1. Fie că vrei să vii doar la prezentări sau petrecere sau la amândouă, te invităm să te înscrii la eveniment.

Înscrierile se fac la http://firefox-5-ani.ceata.org iar detalii legate de organizare se găsesc pe pagina organizației Ceata, organizatorul acestui eveniment. Dacă nu poți veni, sărbătorește Firefox la tine acasă luminând lumea cu Firefox!

Încearcă ideile de mai jos și când ești gata nu uita să postezi o poză sau un clip video cu proiectul tău pe Flickr cu tagul „Firefox5”. Cele mai bune poze și clipuri video vor fi premiate cu materiale promoționale Firefox.

Promovare Firefox

Light world

 

  • Împrumută un proiector și afișează sigla Firefox pe perete în timpul petrecerii sau fă un contur de siglă și plasează-l în fața unei lanterne pentru un efect măreț. Sau fă-ți de cap și fă rost de un proiector exterior pentru a-ți crea propriul „bat-semnal” Firefox!
  • Gândește-te la cele mai interesante moduri în care poți combina Firefox și lumina. De exemplu, creează o siglă din lumânări pe un tort sau programează o matrice de leduri! Cu cât mai creativ, cu atât mai bine.
  • Ia-ți sigla Firefox pe mobil și fă-ți o poză cu ea în fața unui loc turistic din orașul tău. Sau cheamă-ți prietenii pentru o poză de grup în care arătați telefoanele cu sigla Firefox.

Afiș Firefox 5 ani

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri