mozilla

Firefox Beta pentru Android – protecție îmbunătățită

Articol scris de
Malea Raul Nicolae

firefox-androidO nouă versiune Firefox Beta pentru Android este disponibilă pentru descărcare și testare. Această nouă versiune face ca navigarea pe mobil să fie mai rapidă și mai sigură. Sugestiile de căutare vor face mai ușor de obținut ceea ce doriți de pe internetul mobil, iar îmbunătățirile aduse protecției împotriva phishing-ului și malware-ului vă ferește de saiturile infectate.

  • Sugestiile de căutare: Firefox Beta pentru Android vă sugerează termeni de căutare pe măsură ce tastați, pentru a face navigarea pe internetul de pe mobil mai repede și mai ușoară. Când porniți Firefox, veți vedea o casetă care vă solicită să primiți sugestii de căutare, atunci când începeți să tastați în bara inteligentă. Faceți clic pe „Da” pentru a activa această nouă funcționalitate. Pentru protecția dumneavoastră sugestiile de căutare sunt efectuate printr-o conexiune securizată HTTPS.
  • Îmbunătățirile aduse protecției împotriva phishing-ului și malware-ului: Pentru a proteja utilizatorii de saiturile infectate, Firefox Beta pentru Android avertizează utilizatorii atunci când aceștia vizitează saituri care pot fi folosite pentru phishing sau malware. Firefox Beta pentru Android afișează o pagină de avertizare și vă permite să anulați operațiunea de deschidere înainte de încărcarea unui sait web potențial rău intenționat.

Mai multe informații:

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

  1. Creation

    Poate cu timpul Firefox va deveni mai stabil si pe tableta mea. Cand folosesc Firefox si deja exista o alta aplicatie activa in background (una de muzica de exemplu) ii da crash acelei aplicatii in timp ce eu navighez pe Internet.

  2. Raul Malea

    Poate e vreun bug deja raportat pentru această problemă. Sau ai raportat tu acest bug? Pe telefonul meu (HTC Desire HD) nu crapă nimic.

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri