mozilla

Firefox la servici și în timpul liber

Articol scris de
Malea Raul Nicolae

Firefox nu este doar un navigator minunat. Este și un instrument pe care îl puteți utiliza pentru fi mai eficient și să vă și distrați în acest timp. Dar să vedem cum ar decurge o zi normală:

08:00 – Lista de activități
Sosesc la biroul. Pornesc filtrul de cafea și Firefox.

10:00 – Organizarea
Prea multe file deschise = fac liniștit ordine în haos. Doar fac clic dreapta pe orice filă și selectez „Mută în grup” pentru le organiza cu Panorama. Am evitat o criză de timp.

13:00 – Obligații. Muncă. Rapiditate.
Am întârziat cu proiectul pentru o întâlnire importantă. Este timpul să folosesc comenzile rapide de la tastatură pentru a-mi crește productivitatea.

18:00 – Întâlnire la cină
Am programat-o, dar nu îmi mai pot aminti unde este restaurantul. Bara inteligentă mă salvează! Doar trebuie să scriu câteva litere din numele restaurantului și saitul pe care l-am vizitat mai devreme apare.

18:30 – Oare merge vinul roșu sau alb?
Sunt în taxi și atunci mi-am dat seama că am uitat care vin merge cel mai bine cu pește. Nicio problemă, am marcat saitul respectiv ca semn de carte. Folosesc Sincronizare pe telefonul mobil pentru a-l deschide și pentru a-mi lua toate semnele de carte, istoricul, parolele și filele deschise pe calculator.

Pare a fi o zi destul de bună, nu? Fă să fie și a ta la fel. Descarcă Firefox pentru calculator și mobil. Doriți să aflați mai multe despre Firefox pentru mobil? Vă invităm să vizionați: Firefox pentru mobil

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri