mozilla

Firefox OS App Days la București

Articol scris de
Ioana Chiorean

Dacă ești un dezvoltator interesat de tehnologiile web, te invităm să iei parte la Firefox OS App Days, care va avea loc pe data de 26 ianuarie 2013 la The HUB în București. Prin acest eveniment încercăm să te ajutăm să începi dezvoltarea de aplicații pentru sistemul de operare Firefox OS. Numărul de locuri disponibile la eveniment este limitat, astfel încât nu amâna să te înscrii cât mai curând pentru a nu rata participarea.

Veți avea oportunitatea să învățați și să creați aplicații pentru Firefox OS, sistemul de operare cu sursă deschisă pentru dispozitive mobile de la Mozilla. Specialiștii și dezvoltatorii de la Mozilla vă vor prezenta instrumente și tehnologii folosite pentru a extinde și suporta platforma web, inclusiv API-urile internetului mobil, pentru a accesa caracteristicile hardware ale dispozitivului, precum accelerometrul. De asemenea, vă vom arăta cum să utilizați simulatorul sistemului de operare Firefox OS pentru a vedea și testa aplicații mobile pe desktop.

Dezvoltatori prezenți la evenimentul nostru vor fi invitați să experimenteze tutoriale despre cum să înceapă realizarea de aplicații pentru Marketplace, magazinul oficial al Mozillei de aplicații. Așteptăm cu nerăbdare să vedem aplicații cu adevărat inovatoare!

Firefox OS App Days București

Firefox OS App Days București

București este unul din cele peste 20 de orașe ce participă la Firefox OS App Days. Aici puteți vedea lista completă a locațiilor, în cazul în care cunoașteți dezvoltatori din alte țări care ar dori să participe la acest eveniment.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim!

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri