mozilla

Firefox OS pe televizoarele Panasonic

Articol scris de
Malea Raul Nicolae

firefox-os-panasonicPrimele televizoare inteligente Panasonic cu Firefox OS sunt disponibile deja spre vânzare în Europa. În următoarele câteva luni acestea vor deveni disponibile și în restul lumii.

„Prin intermediul parteneriatului nostru cu Mozilla și a deschiderii și flexibilității Firefox OS am fost capabili să creăm o interfață TV mai personalizabilă și mai ușor de utilizat. Acest lucru ne permite să oferim o experiență mai bună pentru consumatorii noștri”, a declarat Masahiro Shinada directorul diviziei Business TV al Panasonic Corporation.

Gama de televizoare Smart Panasonic 2015 (cu panouri 4k și tehnologie LED) care vine cu Firefox OS include modelele: CR850, CR730, CX800, CX750, CX700 și CX680.

„Suntem bucuroși de parteneriatul cu Panasonic pentru a aduce primele televizoare inteligente cu Firefox OS din lume”, a declarat Adreas Gal, CTO Mozilla.

Firefox OS pentru televizoare nu este doar sistemul de operare al unui telefon pe un ecran mai mare. Este o experiență cu totul nouă care aduce televizorul la viață și îți oferă un nou nivel de alegere și control. Utilizatorii se pot bucura de o experiență personalizată și conectare la Web și să ia conținutul lor preferat ……..

Mai multe detalii și restul articolului îl puteți citi aici.

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri