mozilla

Se lansează azi Firefox 6!

Articol scris de
alex.lakatos

Astăzi la ora 17:00 Mozilla va lansa oficial Firefox 6, atât versiunea desktop, cât și cea mobilă. Puteți urmări lansarea în direct pe air.mozilla.com disponibil și în versiune HD. Va putea fi descărcat începând cu ora 17:00 de pe saitul mozilla.com.

Dintre funcționalitățile noi, cele mai populare sunt:

Meniu dezvoltator web:

A fost introdus un nou meniu pentru a grupa toate uneltele pentru dezvoltatorii web. Îl puteți găsi la Unelte >> Dezvoltator web.

 

 

Editor JavaScript:

A fost introdus un editor Javascript. Îl puteți găsi la Unelte >> Dezvoltator >> Editor Javascript sau prin scurtătura SHIFT+F4. Cu acest editor puteți scrie și executa cod Javascript asupra paginilor web și a conținutului navigatorului.

 

Noul about:memory:

Firefox 6 este cu 20% mai rapid decât Firefox 5. De asemenea, s-a redus timpul de pornire al navigatorului când este activată Panorama. Pentru o mai bună gestiune a memoriei puteți vizualiza noul about:memory.

Gestionar de permisiuni:

Acum puteți gestiona permisiunile individuale pentru fiecare sait mult mai bine. Pentru a vedea mai multe vizitează about:permissions.

 

 

Multe alte funcționalități au fost adăugate, pentru o listă completă vizitati notele de lansare.

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

  1. emil

    Totusi are un mius mare. Nu se doreste compatibilitatea cu digital persona.

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri