mozilla

Firefox 16 MozCoffee în București

Articol scris de
Tiberiu C. Turbureanu

Marți, 09 octombrie 2012 de la ora 19.00, cu ocazia lansării versiunii 16 a navigatorului liber Firefox, Ceata organizează prima întâlnire oficială din București în formatul MozCoffee (la o cafea cu Mozilla). Toți cei pasionați de proiectul Mozilla sau dornici de a se implica sunt invitați să participe.

În cadrul evenimentului se va discuta despre implicarea în comunitatea Mozilla, moduri de a promova proiectele dezvoltate de Mozilla, cât și despre planificarea de evenimente viitoare (în special despre hacatoane).

Cei interesați de eveniment pot găsi temele de discuție și alte informații utile pe pagina oficială a întâlnirii. Ceata pune la dispoziție și un formular de înregistrare pentru acest eveniment.

Evenimentul va avea loc pe terasa de la etaj a localului Cafe Bordo de pe Splaiul Independenței, în stânga intrării în campusul Universității „Politehnica” din București. Locația pe hartă se găsește tot pe pagina evenimentului.

Vă așteptăm!

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

  1. Mozilla Firefox 16 - Mozilla România

    […] dacă nu ați putut ajunge la evenimentul MozCoffee din București, organizat cu prilejul lansării versiunii 16 a navigatorului liber Mozilla Firefox, nu trebuie să […]

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri