mozilla

Mozilla anunță Firefox Flicks

Articol scris de
Cristian Silaghi

Suntem foarte încântați să vă anunțăm de lansarea saitului Firefox Flicks, o campanie-concurs prin care le oferim tuturor o oportunitate de a realiza scurtmetraje care scot în evidență faptul că navigatorul Mozilla Firefox este diferit, faptul că suntem o organizație nonprofit care ajută la păstrarea puterii internetului în mâinile utilizatorilor. Încurajăm utilizatorii, fanii, realizatorii de filme, animatorii de pretutindeni să ne trimită videoclipuri de o calitate înaltă prin care să îi ajute pe utilizatorii obișnuiți de internet să învețe despre problemele care le afectează viața în mediul online și, mai important, modul în care Firefox abordează aceste probleme.

Materialele trimise pentru Firefox Flicks vor fi acceptate între lunile februarie – aprilie 2012 și sunt împărțite în patru regiuni: SUA și Canada, America Latină, Asia și în cele din urmă Europa (puteți să vă înscrieți indiferent unde locuiți și vi se va stabili cea mai apropiată regiune). Oricine se poate înscrie — tot ce aveți nevoie este creativitatea și dragostea față de Firefox, însă și iubirea pentru filozofia noastră de deschidere și de îmbunătățire a experienței online pentru toată lumea.

Scurtmetrajele vor fi înscrise în una din cele patru categorii:

  • Cea mai bună reclamă de 30 de secunde
  • Cea mai bună utilizare a noilor tehnologii deschise (spre exemplu: Popcorn.js, HTML5 etc.)
  • Cea mai bună animație
  • Cel mai bun anunț de interes public

Vă vom împărtăși mai multe detalii în lunile ce urmează, inclusiv juriul de la Hollywood, evenimentele și premiile pentru câștigători. Puteți vizita www.firefoxflicks.org pentru mai multe detalii și de asemenea ne puteți urmări pe rețelele sociale și pe blog pentru a fi la curent cu noutățile. Priviți aceste clipuri pentru puțină inspirație:

Sursa: Blog Mozilla

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri