mozilla

Mozilla Firefox 38.0.5

Articol scris de
Malea Raul Nicolae

Așa cum am anunțat aici, Mozilla a lansat o nouă versiune intermediară pentru Firefox 38 (lansat oficial în 12 mai), respectiv Firefox 38.0.5. Mozilla a creat Firefox pentru a oferi oamenilor posibilitatea alegerii și controlul asupra experienței lor pe Web și sunt mereu în căutarea unor noi moduri de personalizare a acestuia. Firefox este creat de către o organizație non-profit și o comunitate globală dedicată misiunii Mozilla de a promova deschiderea, inovația și oportunitatea în online.

O modalitate prin care Mozilla oferă mai multe opțiuni și control este Firefox Account, care oferă o experiență Web personalizată prin conectarea utilizatorilor la servicii precum Firefox Sync (Sincronizare) și Firefox Hello. Puteți folosi Firefox Sync pentru a vă accesa datele, inclusiv parolele, semnele de carte, istoricul și filele deschise pe desktop și dispozitivele Android, precum și de pe Firefox pentru iOS (care se va lansa cursul acestui an). Firefox Accounts este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a vă salva contactele Firefox Hello. Noul Firefox 38 este compatibil acum și cu fluxurile video HTML5 protejate de DRM (multă vreme Mozilla a refuzat să facă acest pas deoarece această extensie HTML5 Video necesită utilizarea codului închis al platformei Adobe Content Decryption Module).

Alte detalii găsiți aici.

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri