mozilla

Mozilla Firefox 39

Articol scris de
Malea Raul Nicolae

Așa cum am anunțat noua versiune a cunoscutului navigator web Mozilla Firefox 39 (lansată în 30 iunie) aduce câteva facilități pentru cei care folosesc des rețelele sociale.

Indiferent de rețeaua socială pe care o alegeți, este incontestabil faptul că a fi „social” este o parte esențială pentru a vă bucura de Web. Firefox este construit pentru a vă pune în control, inclusiv pentru a face mai ușoară partajarea a tot ceea ce vă place pe rețelele sociale cele mai populare de pe Web.

Astfel, în versiunea 39 opțiunea Firefox Share a fost integrată în Firefox Hello. Mozilla a introdus Firefox Share pentru a oferi un mod simplu de a împărtăși conținutul Web folosind servicii populare, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr, LinkedIn și Google+ precum și alte rețele sociale sau de e-mail (lista completă e aici) și pentru a vă ajuta să împărtășiți ceva de pe Web cu prietenii voștri.

Mai multe detalii despre această versiune puteți citi aici.

firefox-39-hello

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri