mozilla

Mozilla Firefox pentru Android

Articol scris de
Ursan Marius Bogdan

Sistemul de operare Android, creația Companiei Google, este destul de popular în zilele noastre mai ales în rândul utilizatorilor de dispozitive mobile precum telefoanele inteligente sau tabletele și un competitor pentru iOS și respectiv Windows. Chiar dacă Android nu este un sistem de operare în totalitate liber, Organizația Mozilla a reușit să pună navigatorul de internet Firefox și extensiile specifice la dispoziția acelora care preferă să fie mereu mobili și liberi.

Mozilla Firefox 15 este cel mai nou produs software oferit utilizatorilor de Android. Acestă versiune aduce printre altele următoarele schimbări:
– interfață grafică îmbunătățită și un nou ”Awesome Bar”
– căutare îmbunătățită prin introducerea sugestiilor
– a fost introdus suportul pentru protocolul SPDY versiunea 3 și pentru codecul audio Opus
– managerul pentru descărcări a devenit mai inteligent
– control mai bun asupra datelor private asociate navigatorului
– versiunea ”desktop” a saiturilor este disponibilă din meniul navigatorului
Pentru mai multe detalii despre această versiune și schimbările specifice accesați acest sait. Descărcarea Mozilla Firefox 15 pentru Android se realizează din cadrul Google Play, pe un dispozitiv ce rulează minim Android 2.2, are cel puțin 512 Mb de Ram și 16 Mb de spațiu liber pentru stocare.

Conform Organizației Mozilla, Firefox este compatibil cu un număr destul de mare de dispozitive mobile care folosesc sistemul de operare Android. Îmbunătățirea acestei versiuni mobile necesită timp dar mai ales ajutorul vostru. Astfel, dacă doriți să vă implicați, puteți ajuta prin oferirea de feedback dezvoltatorilor sau prin raportarea defectelor de funcționare, folosind Platforma Bugzilla.

Haideți să transformăm Mozilla într-un dezvoltator de top pentru platforma Android în cadrul Google Play! 🙂

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri