mozilla

Nightly – Navigarea fără urme în altă fereastră

Articol scris de
Malea Raul Nicolae

Una dintre funcționalitățile cele mai solicitate în cazul navigării fără urme din Firefox a fost capacitatea de a se deschide o fereastră privată fără a închide întreaga sesiune. Pe parcursul ultimelor 19 luni, Mozilla a lucrat la un plan pentru a rescrie codul navigării fără urme ca să se poată face aceasta.

Această nouă funcționalitate este inclusă de acum în versiunea experimentală de Firefox – Nightly, versiune pe care o puteți descărca de aici: http://nightly.mozilla.org/ (versiunile în limba română le găsiți aici).

Această caracteristică vă permite să păstrați deschisă și fereastra Firefox deja existentă atunci când deschideți o nouă fereastră privată. S-a adăugat, de asemenea, o caracteristică frecvent solicitată și anume aceea de a permite deschiderea unei legături într-o fereastră cu navigare fără urme (privată). Pentru a face acest lucru trebuie doar să faceți clic dreapta pe orice legătură și să selectați Deschide legătura în fereastră nouă privată.

Pentru aceste noi funcționalități  modul de navigare fără urme existent a fost reproiectat de la zero. Acesta a fost un proiect imens care a beneficiat de un mare ajutor din partea comunității Mozilla, fără de care acest lucru nu ar fi fost posibil.

Capturi de ecran:

Open-Link-in-a-New-Private-Window-Nightly Private-Browsing-Nightly

 

 

 

 

 

 

 

Vă invităm să testați și voi!

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri