mozilla

Personas – Sondaj pentru schimbarea numelui

Articol scris de
Ioana Chiorean

Utilizatorii Firefox iubesc Personas! Sunt o modalitate ușoară și distractivă de a-ți personaliza navigatorul și a-l face al tău propriu. Însă din discuțiile cu noii utilizatori, am observat că deseori sunt confuzii din cauza numelui și nu le percep ca o altă modalitate de a da o temă navigatorului. Ei descriu noua înfățișare ca fundal, imagine de fundal și nu folosesc numele propriu de Personas.

Utilizatorii ne-au întrebat de-a lungul anilor de ce păstrăm numele Personas. Chiar şi sondajele au arătat că ar folosi Personas dacă ar fi numite altfel. “Persona” este un nume bun, însă probabil se va potrivi mai bine unui viitor proiect. Așa că am vrea să redenumim Personas în ceva mai ușor de înțeles și localizat în diferite limbi. Ne-ar prinde bine ajutorul vostru!

Propunem câteva opțiuni pentru o nouă denumire și am dori să știm ce părere aveți. Propunerile le regăsiți în sondajul de mai jos. Vă rugăm să votați numele preferat până miercuri, 8 februarie 2012. Alegerea voastră va juca un rol important in decizia finală împreună cu alţi factori precum sensul cuvântului în alte limbi și culturi. Acest proces de redenumire se va realiza în următoarele săptămâni. Mulțumim pentru ajutorul acordat! Vă rugăm să nu ezitați în a ne adresa orice întrebare și nelămurire pe care o aveți.

VOTEAZĂ ACUM!

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri