mozilla

Memento: zi de testare

Articol scris de
alex.lakatos
Data:
19 august, 2011

Echipa Mozilla WebQA va ține o zi de testare în această zi de vineri, adică în 19 august. Ne-ar plăcea să ne ajutați în testarea și scrierea testelor automate pentru AMO, folosind Selenium.

Acest eveniment este deschis tuturor: începătorilor, testerilor cu experiență, dezvoltatorilor cu experiență, dar și oamenilor care sunt interesați să învețe scrierea testelor automate în Selenium. Uitați-vă peste planul nostru de testare, deoacere îl vom folosi pentru a ghida evenimentul zilei.

Dacă vi se pare interesant, nu vă sfiiți să ne ajutați. Alăturați-vă nouă pe data de vineri. Ne veți găsi pe irc.mozilla.org#testday între orele 12:00 și 04:00. Vom avea membrii ai comunității și testeri gata să te ajute și să îți răspunda la orice întrebare.

Vom organiza de asemenea un workshop pentru a vă învăța cum să setați selenium grid pentru a rula testele AMO pe mașina ta locală, la ora 20:00.

  • Testează și scrie teste automate pentru AMO, folosind Selenium;
  • Vineri, 19 august, 2011;
  • 12:00 – 04:00;
  • IRC irc.mozilla.org #testday.

Mulțumim pentru interes și participare!

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri