mozilla

România a contribuit cu 61.000 de descărcări

Articol scris de
Malea Raul Nicolae

Campania « Download Day », prin care Mozilla a încercat să stabilească un record mondial pentru cel mai descărcat software într-o singură zi, s-a încheiat. Firefox 3 a fost descărcat de 8,3 milioane de ori, dintre care 61 de mii din România. Mai jos vedeți harta Europei cu numărul de descărcări pentru fiecare țară, așa cum arăta ea la sfârșitul celor 24 de ore. Peste 61.000 de calculatoare din România au fost “echipate” cu Firefox 3, mai mult decât în toate celelalte țări din sud-estul Europei.

La http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/  vedeți de câte ori s-a descărcat Firefox 3 până în momentul respectiv, iar la este certificatul pentru cei care au contribuit la stabilirea recordului mondial. (încă nu e oficial, zilele astea va fi omologat).

Update:
Recordul mondial stabilit de Mozilla pentru cel mai mare număr de descărcări ale unui software în 24 de ore a fost omologat. Între 21:16 (ora României), 17 iunie 2008 și 21:16, 18 iunie 2008, Firefox a fost descărcat de 8 002 530 de ori. Stabilirea recordului a fost posibilă cu ajutorul comunității active formată în jurul Firefox și a celorlalte produse Mozilla. În întreaga lume există peste 180 de milioane de utilizatori Firefox în peste 230 de țări.

Anunțul de pe blogul oficial Mozilla e aici.

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri