mozilla

Sprint de documentație MDN: 20 și 21 ianuarie 2012

Articol scris de
Ioana Chiorean

A trecut mult prea multă vreme de când a fost ultimul sprint de documentație online. Pentru cei curioși dintre voi, care vă întrebați când va fi următorul, vă spunem că așteptarea a luat sfârșit. Următorul sprint MDN va fi organizat în weekend-ul 20-21 ianuarie 2012. Pentru aceia dintre voi care nu știu ce e un sprint de documentație: acesta este o perioadă scurtă de timp când eforturile sunt concentrate de un număr de oameni pentru a îmbunătăți documentele MDN (Mozilla Developer Network – Rețeaua de dezvoltatori Mozilla).

Nu trebuie să scrii neapărat articole noi despre noile funcționalități (deși acest lucru ar fi fantastic și chiar recomandat). Poți să aduci la zi documente deja existente, să adaugi exemple de cod sau informații despre compatibilitatea navigatorului. Multe articole sunt marcate ca având nevoie de ajutor. Poți participa de oriunde te-ai afla. Vom folosi canalul #devmo al rețelei irc.mozilla.org. Pentru mai multe detalii și planificare urmăriți pagina de wiki.

Vor fi și obiecte promoționale. Dacă vei avea o contribuție consistentă, poți primi un tricou MDN (sau alt obiect dacă nu vrei tricou). Având în vedere anunțul târziu s-ar putea să nu poți participa în aceste două zile la acest eveniument. În acest caz, o poți contacta pe Janet pe Twitter și ea va considera și contribuțiile ulterioare acestui sprint pentru acordarea de materiale promoționale.

Te așteptăm vineri și sâmbătă la acest sprint! Mult succes!

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri