mozilla

Zi pentru răspunsuri la SUMO: joi, 2 februarie

Articol scris de
Ioana Chiorean

https://support.mozilla.orgJoi, 2 februarie 2012, va fi o zi dedicată răspunsurilor la întrebările SUMO pentru Firefox 10! Oficial aceasta se va desfășura între 9 am și 5 pm PST (începe la ora 19:00 și se sfârșește la 3:00 vineri dimineața – ora României).

Coordonarea se va face pe canalul #sumo de către Michelle Luna încurajându-se răspunderea la întrebările legate de asistență. De asemenea, puteți să îi trimiteți și un mesaj privat prin interfața SUMO.

Cum poți ajuta? Simplu: creează-ți un cont și rezervă-ți timp în fiecare joi pentru a răspunde întrebărilor ce nu au primit nicio soluție până acum. De asemenea găsești îndrumări pe pagina de etherpad. Țelul nostru e să răspundem la fiecare întrebare nouă pusă joia, așa că ar fi o reușită dacă fiecare din participanți ar răspunde la 10 întrebări în cadrul acestei zile.

Ne vedem joi!

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri