mozilla

Zi de testare: Firefox Beta pentru Android

Articol scris de
Ioana Chiorean

În această vineri vom organiza o zi de testare pentru versiunea mobilă a Firefox. Ajutorul vostru va contribui la semnarea procesului de asigurare a calității unei noi versiuni Beta pentru Android, parte din procesul nostru de lansări rapide.

Acest eveniment este deschis tuturor celor interesați: nou veniților, celor experimentați, dezvoltatorilor, cât și celor interesați în a testa și a folosi Firefox pentru Android. Vă încurajăm să folosiți noua versiune pe telefonul Android și să investigați acest produs cu scopul de a identifica orice eroare majoră. Acest lucru va confirma că funcționalitatea și noile caracteristici care vor fi incluse în viitoarea versiunea lansată sunt complet testate. Avem în vedere atât testarea de compatibilitate de saituri, cât și de telefon sau tabletă.

Firefox Beta 11 Android Market

Firefox Beta 11 Android Market

Pentru a coordona eforturile din această zi am creat un etherpad. Veți regăsi acolo toate informațiile și va fi un bun prieten pentru ziua de testare. Moderatorii vor fi disponibili să vă ajute și să discute cu voi pe canalul IRC #testday.

Împreună vom reuși să facem din această zi una de succes și vom asigura calitatea înaltă a produsului Firefox Beta Mobil pentru utilizatorii din întreaga lume. Așadar, dacă aveți timp liber vineri, 10 februarie 2012, vă rugăm să vă alăturați canalului IRC, unde comunitatea Mozilla vă va ajuta și vă va răspunde nelămuririlor.

Efortul de a testa și sugestiile voastre sunt foarte importante.
Sperăm că veți participa la aceasta zi de testare!

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri