mozilla

Zi de testare: testare automată AMO

Articol scris de
alex.lakatos
Început:
19 august, 2011
11:00
Sfârșit:
20 august, 2011
03:00

Salutări utilizatorilor, testerilor și dezvoltatorilor AMONoi suntem fericiți să anunțăm o zi de testare automată pentru AMO, pe data de vineri, 19 august, 2011. Aceasta este o mare oportunitate pentru a învăța uneltele și procesul de dezvoltare automată a testelor în Selenium.

Dacă sunteți un utilizator Selenium sau doar un începător, sunteți binevenit să învățați proiectul nostru și să scrieți niște teste alături de noi. Fă un fork la arhiva AMO și puteți începe să scrieți teste.

Nu uitați să citiți Styleguide și dacă aveți probleme cu instalarea mediului de lucru doar spuneți un „Salut” în canalul pentru ziua de testare și vă vom ajuta. Scrieți un test, trimiteți un pull request și nu uitați să vă lăsați numele în fișierele pe care le-ați atins.

Aici avem un plan de testare și pagina de wiki a evenimentului. Vom organiza un workshop pentru a vă învăța cum să instalați selenium grid pentru a rula testele AMO pe mașinile locale la ora 20:00.

Mulțumim pentru că faceți AMO și Firefox mai bune.

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri