mozilla

Zi SUMO: 19 ianuarie 2012

Articol scris de
Ioana Chiorean

https://support.mozilla.orgUltima zi de teste pentru SUMO a fost un real succes, așa că vom avea încă o zi dedicată răspunsurilor la întrebările de pe https://support.mozilla.org.
Michelle Luna (id: mluna) va facilita moderarea forumului suport începând cu 9:00 am PST (19:00, ora României) pentru a încuraja cei care doresc să ajute prin a răspunde întrebărilor de suport. Comunicarea se va face pe canalul #sumo al IRC Mozilla.

Trebuie doar să îți creezi un cont, dacă nu ai deja și să îți rezervi puțin timp joi seara pentru a răspunde întrebărilor prezente pe sait. Sfaturi suplimentare pentru a începe găsiți pe etherpad-ul evenimentului. Scopul nostru este de a răspunde la 200 de întrebări în această zi, iar pentru asta te rugăm să încerci să răspunzi la minim 10 întrebări. Iar dacă nu poți răspunde la 10, există întotdeauna ziua de mâine.

Ai ajuta pe oameni este recompensa voastră proprie ! Ne vedem joi!
https://support.mozilla.org/en-US/forums/contributors/708052?last=44238

Ți-a plăcut? Partajează acest articol

Momentan nu sunt comentarii

android ceata Comunitate concurs contribuie Contribuții download Evenimente Firefox Firefox OS html5 lansare Lansări Mozilla Mozilla România Personas Review Testday Thunderbird Știri